Meet the Lopers – Charlotte van de Warenburg

CharlotteOf we een stukje voor de site willen schrijven. Tuurlijk! Maar tegelijkertijd ontstaat er een wirwar aan gedachten in mijn hoofd. Wat ik kan ik schrijven? Hoe lang moet het zijn? Wat zullen anderen er van vinden? Wie gaat het lezen en wil ik wel dat mensen het lezen? Staan er geen (spel)fouten in? En ga zo maar door..

Die drukte in mijn hoofd is eigenlijk altijd wel aanwezig. Behalve als ik loop

Mijn hoofd stopt dan even met denken. Ik hoef alleen mijn ene been voor het andere te zetten, om me heen te kijken en verder niets. Heerlijk vind ik dat.

Naast dat het lopen rust brengt haal ik er ook veel plezier uit. Een trainingsdoel stellen, daar naartoe werken en meedoen aan loopjes door het hele land. Snel ben ik niet, maar dat maakt me niet uit eigenlijk (of natuurlijk wel een beetje 😉). Het gaat me om het plezier en de positieve gevolgen die het lopen voor mij heeft.

Toen ik hoorde over deze marathon hoefde ik dan ook niet lang na te denken en besloot ik mee te doen

Het lijkt me een mooie uitdaging. Open zijn over mijn eigen psychische kwetsbaarheden vind ik altijd toch nog wel lastig. Terwijl ik het tegelijkertijd belangrijk vind dat de openheid en het begrip rondom psychische kwetsbaarheden er wel is. Ik hoop op deze, voor mij passende, manier (namelijk rennend) een bijdrage te kunnen leveren aan dit mooie doel.

Ik kijk er naar uit om met andere Socialrunners op 17 maart deze uitdaging aan te gaan!


Charlotte van de Warenburg

Bekijk alle lopers

  1. Geef ons kleur!

    Psychische klachten zijn nooit zwart-wit. Help ons kleur te geven aan het gesprek over psychisch lijden door onze missie #meedoeniswinnen te ondersteunen. Wij lopen er op 17 maart met 17 lopers de Heuvelland Marathon voor!
    €345 gedoneerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *